Voor de dichte deur

  • By Yvonne
  • 25 May, 2017

Van tevoren deed ik een beetje zielig. Ik vertelde er wel eerlijk bij dat het ergens mijn eigen keuze was, maar ik oogstte het medelijden met genoegen. Ik werd vrolijk van het fietstochtje naar het station; eindelijk een keer niet bijna aangereden onderweg. Ik stuurde nog een foto van de lege treincoupé via de familie-app. Wat een heerlijke rust.

Werken op Hemelvaartsdag.  'Weekendregels zijn van toepassing.'  Ik mag bijna niets doen in het lab, waardoor ik eigenlijk binnen een kwartier wel weer klaar ben hier. Maar ja, dan ben ik er toch al en kan ik er net zo goed een hele dag van maken. Ik stond makkelijk op, dus ik was vroeg en voorzag een productieve dag. Geen student die drie keer binnen komt lopen, geen kantoorgenoten, dus in mijn eigen bubbel en schrijven maar.

Weekendregels . Het gebouw opent om 9 uur. Daar zit ik dan met mijn goede gedrag. Vanaf half 9 te wachten tot de deur open gaat. Als een kind voor de deuren van een pretpark. Maar dan alweer bijna in slaap gesust door het zonnetje.

Hallo,
Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.
Follow
Share by: