Het hele plaatje

  • By Yvonne
  • 14 May, 2017

Het is nogal wat de afgelopen dagen, weken, maanden misschien wel. Er gebeurt veel, zowel positief als negatief. En sommige positieve dingen spatten als zeepbellen uiteen. Ervaringen en inzichten op verschillende vlakken buitelen over elkaar heen in mijn hoofd. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats, maar ik lijk de hoekstukjes nog te missen. Dat is misschien ook niet gek, want het kan niet allemaal tegelijk. Het geeft nu rust en onrust tegelijk, maar uiteindelijk zal het plaatje compleet worden.

Ondertussen gaan de meeste dingen gewoon door en zijn er stapjes voorwaarts. Er zijn kleine overwinningen op mijn werk, mijn hobbykamertje is eindelijk functioneel en vakantieplannen krijgen langzaam vorm. Ik kijk ook naar de dingen die ik wél bereik, wél inzichtelijk heb, en daarmee kan ik tevreden zijn.

Hallo,
Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.
Follow
Share by: