Onrust

  • By Yvonne
  • 30 Oct, 2017
I could move to a small town
And become a waitress
Say my name was Stacy
And I was figuring things out
Het is zo'n gevoel dat me eens in een paar jaar bekruipt. Onrust. Het gevoel dat ik iets anders wil. De neiging om iets groots te veranderen. Wijzigen van baan of woonplaats. Het was alweer een tijd geleden dat dit gevoel me bekroop en woon- en werkplek zijn ook al lang hetzelfde voor mijn doen, dus het is wel hoog tijd misschien.

Maar ik heb nog een jaar voor mijn PhD, die ik toch echt wel af ga maken. Als ik wil verhuizen wil ik ook echt ver weg en dat is dan weer niet handig zolang mijn PhD niet af is. Een andere hobby zou kunnen helpen, maar qua sport ben ik fysiek nog wel even veroordeeld tot hardlopen. Ik zou natuurlijk mijn haar kort kunnen knippen of mijn muren kunnen verven of iets dergelijks, maar daar zou ik toch alleen maar spijt van krijgen. Dus wacht ik -soort van- rustig tot dit gevoel weer weg gaat.

Soms baal ik er van dat dit gevoel zo af en toe aanwezig is, en het is me ook wel eens kwalijk genomen, maar ik heb besloten het te accepteren. Het is deel van mij. Me verzetten tegen het gevoel heeft geen zin, geen overhaaste beslissingen nemen wel. Maar dromen mag altijd..
Hallo,
Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.
Follow
Share by: